Afhaal


Afhaal vrijdag, zaterdag en zondag

Bordje charcuterie € 12 -APERO-
3 soorten fijne vleeswaren

‘Penne al forno’ 16
Gehakt - mozzarella - tomaat

‘Scampi in de look’ € 19
Groentjes - lookboter - pasta

‘Kabeljauw’ € 20
Wortel - erwt - rode ui

‘Hoevekip de schorenaer’ € 19
Witloof - champignons - Thaise asperges - rösti

‘FIlet mignon W-Vl rood’ € 19
Spruiten - sucrine - spek - knolselderpuree

‘Tartelette -tiramisu-’ € 7
Chocolade - macarpone - koffie

‘Frangipanne’ € 7
Rode vruchten - abrikoos

Fles huisgemaakte Picon vin blanc 75 cl € 25
Fles huiswijn wit, rood en rosé € 18

U kan de gerechten afhalen op vrijdagavond, zaterdagavond (tussen 17u30 & 18u) en zondagochtend (tussen 9u30 & 10u).

Bestellingen voor vrijdag ten laatste doorgeven tegen donderdag 18u00.
Bestellingen voor zaterdag en zondag ten laatste doorgeven tegen vrijdag 18u00.

Bestellingen kan u mailen naar info@brasserieventi.be of telefonisch 056 44 04 03 met volgende gegevens:
Naam en telefoonnummer
Keuze van de gerechten
Enkel en alleen is de bestelling geldig wanneer deze wordt bevestigd na overschrijving op rekeningnummer BE06 7380 3087 5122 met uw NAAM als mededeling.

Gelieve onze gerechten binnen de 24 u van aankoop te consumeren, dit om de kwaliteit van het product te bewaren.
Onze gerechten dienen koel bewaard te worden tussen 2°C en 3°C

Menu valentijn weekend 13 & 14 februari

Apero box 2 personen € 30
OOK APART VERKRIJGBAAR

Koud: 2 soorten ham - hummus - tapenade olijf - tapenade tomaat - rillette - kaas ‘manchego'
Warm: scampi in de look - witte worst ‘carcasse Dierendonck’ - arancini
*Pane carasau - grissini - turks brood*

Fles huisgemaakte Picon 75 cl € 25
Fles huiswijn wit, rood en rosé € 18

Chef’s choice menu € 39

‘Bresaola’ -Italiaans gedroogd rundsvlees-
Fregola di Sarda - pesto - tomaat

Kalfsfilet mignon OF Skreihaas
Bloemkool - groene asperges - zure room

‘Sweet heart’
Bavarois rode vrucht - appel - biscuit


KIDS € 14

‘Balletjes in tomatensaus - puree’


U kan de gerechten afhalen op zaterdag 13/2 (tussen 16u30 & 17u30) en zondag
14/2 (tussen 9u30 & 10u).

Bestellingen voor 13 & 14/2 ten laatste doorgeven tegen maandag 8/2 12u00.

Bestellingen kan u mailen naar info@brasserieventi.be of telefonisch 056 44 04 03 met volgende gegevens:
Naam en telefoonnummer
Keuze van de gerechten
Enkel en alleen is de bestelling geldig wanneer deze wordt bevestigd na overschrijving op rekeningnummer BE06 7380 3087 5122 met uw naam als mededeling.
Gelieve onze gerechten binnen de 24 u van aankoop te consumeren, dit om de kwaliteit van het product te bewaren.
Onze gerechten dienen koel bewaard te worden tussen 2°C en 3°C