Afhaal


Afhaal vrijdag, zaterdag en zondag

‘Bordje charcuterie’ APERO € 12
3 soorten fijne vleeswaren

‘Kabeljauwhaas’ HG € 19
Groentenstoemp - kruidensaus

‘Scampi in de look’ HG € 17
Groenten - lookboter - pasta

‘Thaise groentenwok’ -Veggie- HG € 17
Noedels - quorn

‘Hertenkalf’ HG € 23
Champignons - peer - aardappelgratin

‘Wildragoût’ HG € 18
Wortel - zilverui - aardappelwedges

‘Melkvarken’ -Licht gepekeld- HG € 19
Groene kool - spek

‘Chocolade brownie’ € 7

‘Chocolademouse’ € 7

‘Limoenbavarois’ € 7

Fles huisgemaakte Picon vin blanc 75 cl € 25
Fles huiswijn wit, rood of rosé € 18


U kan de gerechten afhalen op vrijdagavond, zaterdagavond (tussen 17u30 & 18u30) en zondagochtend (tussen 9u30 & 10u30).

Bestellingen voor vrijdag ten laatste doorgeven tegen donderdag 18u30.
Bestellingen voor zaterdag en zondag ten laatste doorgeven tegen vrijdag 18u30.

Bestellingen kan u mailen naar info@brasserieventi.be of telefonisch 056 44 04 03 met volgende gegevens:
Naam en telefoonnummer
Keuze van de gerechten
Enkel en alleen is de bestelling geldig wanneer deze wordt bevestigd na overschrijving op rekeningnummer BE06 7380 3087 5122 met uw naam als mededeling.
Gelieve onze gerechten binnen de 24 u van aankoop te consumeren, dit om de kwaliteit van het product te bewaren.
Onze gerechten dienen koel bewaard te worden tussen 2°C en 3°C

Kerst 24/12 en 25/12

Apero box 2 personen € 30
Koud: 2 soorten ham - hummus - tapenade olijf - tapenade tomaat - rillette - kaas ‘manchego’
Warm: scampi in de look - witte worst ‘carcasse Dierendonck’ - arancini
*Pane carasau - grissini - turks brood*
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Fles huisgemaakte Picon vin blanc 75 cl € 25
Fles huiswijn wit, rood en rosé € 18
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Chef’s choice menu € 39

‘Tongrolletjes’ -Warm-
Julienne - witte wijnsaus - groene kruiden

OF

‘Carpaccio hertenkalf’ -Koud-
Vlierbloesem - slahart - tomaat
***
Chateau briand OF Roodbaars
Champignons - erwt - rode ui - krielaardappel
***
‘Tartelette’
Peer - cremeux vanille - merengue
-------------------------------------------------------------------------------------------------
KIDS € 14

‘Balletjes in tomatensaus - puree’


U kan de gerechten afhalen op donderdag 24/12 (tussen 16u30 & 17u30) en vrijdag
25/12 (tussen 9u30 & 10u).

Bestellingen voor 24 & 25/12 ten laatste doorgeven tegen maandag 21/12 12u00.

Bestellingen kan u mailen naar info@brasserieventi.be of telefonisch 056 44 04 03 met volgende gegevens:
- Naam en telefoonnummer
- Keuze van de gerechten
Enkel en alleen is de bestelling geldig wanneer deze wordt bevestigd na overschrijving op rekeningnummer BE06 7380 3087 5122 met uw naam als mededeling.
Gelieve onze gerechten binnen de 24 u van aankoop te consumeren, dit om de kwaliteit van het product te bewaren.
Onze gerechten dienen koel bewaard te worden tussen 2°C en 3°C

Nieuwjaar 31/12 en 1/1

Apero box 2 personen € 30
Koud: 2 soorten ham - hummus - tapenade olijf - tapenade tomaat - rillette - kaas ‘manchego’
Warm: scampi in de look - witte worst ‘carcasse Dierendonck’ - arancini
*Pane carasau - grissini - Turks brood*
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Fles huisgemaakte Picon vin blanc 75 cl € 25
Fles huiswijn wit, rood en rosé € 18
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Chef’s choice menu € 39

‘Mini bouillabaise’ -Warm-
3 soorten vis - toast - rouille

OF

‘Rundscarpaccio -Limousin-’ -Koud-
Pompoen - zeekraal - balsamico
***
Hertenkalf OF Zeebaarsfilet
Groene kool - witloof - jonge wortel - gratin
***
‘Miserable’
Rode vrucht - crumble chocolade
-------------------------------------------------------------------------------------------------
KIDS € 14

‘Balletjes in tomatensaus - puree’


U kan de gerechten afhalen op donderdag 31/12 (tussen 16u30 & 17u30) en vrijdag
1/1 (tussen 9u30 & 10u).

Bestellingen voor 31/12 & 1/1 ten laatste doorgeven tegen maandag 28/12 12u00.

Bestellingen kan u mailen naar info@brasserieventi.be of telefonisch 056 44 04 03 met volgende gegevens:
- Naam en telefoonnummer
- Keuze van de gerechten
Enkel en alleen is de bestelling geldig wanneer deze wordt bevestigd na overschrijving op rekeningnummer BE06 7380 3087 5122 met uw naam als mededeling.
Gelieve onze gerechten binnen de 24 u van aankoop te consumeren, dit om de kwaliteit van het product te bewaren.
Onze gerechten dienen koel bewaard te worden tussen 2°C en 3°C