Praktische info
Bestelling plaatsen
Uw bestelling kan via mail info@brasserieventi.be of telefonisch op het nummer 056440403.
Bestellen voor kerst kan t.e.m 19 december.
Bestellen voor oud en nieuw kan t.e.m 26 december.
Betaling
Uw bestelling is pas defintief na betaling in Brasserie Venti, of op het rekeningnummer BE17 0689 4445 9321 met als mededeling ‘uw naam en datum van afhaling’.
Afhaalmoment
Woensdag 24 december kan alles afgehaald worden van 12u tot 12u30u in brasserie Venti, dit voor de bestelling van 24 december en 25 december.
Woensdag 31 december kan alles afgehaald worden van 12u tot 12u30 in brasserie Venti, dit voor de bestelling van 31 december en 1 januari.
.
Praktische info
- Bestelling plaatsen
Uw bestelling kan via mail info@brasserieventi.be of telefonisch op het nummer 056440403.
- Vegetarische groentenloempia + zoetzure saus
6 stuks - € 12
- Visreepjes + tartaarsaus
6 stuks - € 12
- Nobashigarnaal + algenmayonaise
6 stuks - € 12
- Carcasse witte worst ‘Dierendonck’
200g - € 10
- Kaasballetjes
10 stuks - € 11
- Garnaalballetjes
10 stuks - € 15
- Bordje fijne vleeswaren ‘3 soorten’
150g - € 15
- Gegratineerde oesters
Per 6 stuks - € 22
- Tapas Deluxe € 39
Verrasingsbox koude en warme hapjes, dips en brood
‘Good food is good mood’
‘Gravad lax -Gemarineerde zalm-’
Aioli - frisée - kruidenmayonaise - radijs
OF
‘Wildpastei’
Chutney rode ui - peterselie
———
‘Hertenkalf’
Witloof - veenbessen - knolselder
OF
‘Groenlandse heilbot’
Raap - pastinaak - wortel - prei
———
Amandel-chocolade taart
- Hoofdgerecht a la carte
‘Hertenkalf’ € 29
Witloof - veenbessen - knolselder
‘Groenlandse heilbot’ € 29
Raap - pastinaak - wortel - prei
- Kindergerecht a la carte
Spaghetti bolognaise € 12
Balletjes in tomatensaus en puree € 14
Vol au vent en puree € 14
- Dessert a la carte
Amandel-chocolade taart € 8