Afhaal

Praktische info

Bestelling plaatsen

Uw bestelling kan via mail info@brasserieventi.be of telefonisch op het nummer 056440403.

Bestellen voor kerst kan t.e.m 19 december.
Bestellen voor oud en nieuw kan t.e.m 26 december. 

Betaling

Uw bestelling is pas defintief na betaling in Brasserie Venti, of op het rekeningnummer BE17 0689 4445 9321 met als mededeling ‘uw naam en datum van afhaling’.

Afhaalmoment

Woensdag 24 december kan alles afgehaald worden van 12u tot 12u30u in brasserie Venti, dit voor de bestelling van 24 december en 25 december.

Woensdag 31 december kan alles afgehaald worden van 12u tot 12u30 in brasserie Venti, dit voor de bestelling van 31 december en 1 januari.

.

Praktische info

- Bestelling plaatsen

Uw bestelling kan via mail info@brasserieventi.be of telefonisch op het nummer 056440403.



Tapas en hapjes

- Vegetarische groentenloempia + zoetzure saus 
6 stuks - € 12
- Visreepjes + tartaarsaus 
6 stuks - € 12
- Nobashigarnaal + algenmayonaise 
6 stuks - € 12
- Carcasse witte worst ‘Dierendonck’ 
200g - € 10
- Kaasballetjes 
10 stuks - € 11
- Garnaalballetjes 
10 stuks - € 15
- Bordje fijne vleeswaren ‘3 soorten’ 
150g - € 15
- Gegratineerde oesters
Per 6 stuks - € 22


- Tapas Deluxe € 39
Verrasingsbox koude en warme hapjes, dips en brood

Chef’s choice menu 3 gangen

‘Good food is good mood’

‘Gravad lax -Gemarineerde zalm-’
Aioli - frisée - kruidenmayonaise - radijs
OF
‘Wildpastei’
Chutney rode ui - peterselie
———
‘Hertenkalf’
Witloof - veenbessen - knolselder
OF
‘Groenlandse heilbot’
Raap - pastinaak - wortel - prei
———
Amandel-chocolade taart



€ 46 p.p.

A la carte

- Hoofdgerecht a la carte

‘Hertenkalf’ € 29
Witloof - veenbessen - knolselder
‘Groenlandse heilbot’ € 29
Raap - pastinaak - wortel - prei

- Kindergerecht a la carte

Spaghetti bolognaise € 12
Balletjes in tomatensaus en puree € 14
Vol au vent en puree € 14

- Dessert a la carte

Amandel-chocolade taart € 8