Menu


Chef’s Choice menu maart

Gemarineerde zalm ‘Gravad lax’
Komkommer - bulgur - Griekse yoghurt

**Zeebaars - chermoula - couscous

‘West - Vlaams rood’ -Rund-
Witloof - spruiten - knolselder

‘Appel’
Kaneelijs - karamel - chocoladespons

€ 42
€ **49

Côte à l’os menu 27 maart

Picon of cava
Breughelplank ‘rillette - 3 soorten charcuterie’

Côte à l’os
3 sauzen - sla - friet

Femme fatale ‘Dame Blanche’
Parfait vanille - chantilly - chocoladesaus

OF

Irish Coffee

€ € 50

Chef’s Choice menu Pasen / april

‘Surf ’n’ turf’
Buikspek, gelakt - intkvis, carpaccio - mizuna

**Coquille - blé - mimolette - chorizo

‘Picanha* -Limousin-’
Witte & groene asperges - snijbiet - shiitake

‘Chocoladeparfait’
Aardbei - vanille - pistache

€ 42
€ **49